måndag 25 februari 2013

På kurs med Ania Dabrowska- Finnabair!

Här kommer de alster jag gjorde på kursen som Ania höll i Stockholm under helgen, jag kan varmt rekommendera att gå någon av hennes kurser!!




Tack för titten,
Ta hand om er!
Sonja

söndag 17 februari 2013

Till min farfar!


Några rader till min älskade farfar som när som helst kommer lämna oss!

Nu farfar är tyvärr tiden inne
för dig att gå ifrån oss och
endast lämna ett minne

Ett minne jag i mitt innersta
ska bära och se tillbaka på den
tiden med stolthet och ära

I mitt hjärta kommer du alltid finnas
och jag vet exakt hur jag dig vill minnas

På detta sätt vill jag dig säga
"jag älskar dig farfar" så som vårens
allra första dagsmeja

Ditt barnbarn
Sonja

tisdag 12 februari 2013

Några tavlor!




Ja ha, då var det avklarat :-) jag har sedan länge inte hunnit eller haft inspiration att Scrappa men så såg jag att inzpira hade en tävling och jag hade några projekt jag ville få till, sagt och gjort så deltog jag och fick mina sedan länge tänkta tavlor gjorda :-). Jag vann absolut inget MEN jag fick Scrappa och det var jätte skoj att kunna göra det igen plus att jag gillar det jag gjort och är nöjd :-)!!
Däremot så var det mycket glädjande att min goda vän och världens duktigaste konstnär och storpysslare Annlouise Rispling vann tävlingen, mina hjärtligaste gratulationer till dig bästa Annlouise!! :-)
Sedan knep en tjej som heter Katja andra platsen, Katja är också en fantastisk konstnär som jag beundrar oerhört mycket och jag kan stolt säga att hon brukar sitta nere hos oss på Scrapdraken och Scrappa en gång i veckan, jätte grattis till dig också Katja.

Må gott,
Sonja