tisdag 12 februari 2013

Några tavlor!
Ja ha, då var det avklarat :-) jag har sedan länge inte hunnit eller haft inspiration att Scrappa men så såg jag att inzpira hade en tävling och jag hade några projekt jag ville få till, sagt och gjort så deltog jag och fick mina sedan länge tänkta tavlor gjorda :-). Jag vann absolut inget MEN jag fick Scrappa och det var jätte skoj att kunna göra det igen plus att jag gillar det jag gjort och är nöjd :-)!!
Däremot så var det mycket glädjande att min goda vän och världens duktigaste konstnär och storpysslare Annlouise Rispling vann tävlingen, mina hjärtligaste gratulationer till dig bästa Annlouise!! :-)
Sedan knep en tjej som heter Katja andra platsen, Katja är också en fantastisk konstnär som jag beundrar oerhört mycket och jag kan stolt säga att hon brukar sitta nere hos oss på Scrapdraken och Scrappa en gång i veckan, jätte grattis till dig också Katja.

Må gott,
Sonja

2 kommentarer:

MezzaNotte sa...

Tack bästa Sonja! Dina tavlor är bara helt underbara! Så fortsätt att skapa!

♥ Annlouise ♥ sa...

Tack min vän!!!
Och jag måste säga att jag blev så otroligt överraskad, precis som du har jag inte scrappat på drygt ett år... och så fick jag sån inspiration när jag såg tävlingen. Å så vann jag, bara skrek rakt ut här hemma när jag fick mejlet...:-)
Måste säga att jag älskar dina bidrag och speciellt tavlorna! Dom är grymma!!! Nu längtar jag efter min vinst.... Jäklar vad jag ska stansa :-)
KRAM (saknar dig så)